Ο πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Νέου Βελισσαρίου, εκτός από την παράδοση, προάγει επίσης τις τέχνες και τον αθλητισμό. Στο χώρο του διοργανώνει τμήματα εκμάθησης σκακιού, τέχνης, θεάτρου, αλλά και γυμναστικά τμήματα pilates και zumba.

Σκάκι

Το σκάκι είναι το πιο γνωστό παιχνίδι στρατηγικής στον κόσμο, το οποίο αποδεδειγμένα αναπτύσσει την αυτοσυγκέντρωση, τις επικοινωνιακές και γνωστικές δεξιότητες, την κριτική και στρατηγική σκέψη, τη μνήμη, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, την πνευματική ωριμότητα και δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Ο σύλλογός μας προσφέρει μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους!

Μάθημα Τέχνης και
Δημιουργικού Παιχνιδιού

Στο Μάθημα Τέχνης και Δημιουργικού Παιχνιδιού εξετάζεται η ιστορία και η εξέλιξη του σύγχρονου πολιτισμού μέσα από την τέχνη, κυρίως τη ζωγραφική. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τους σύγχρονους καλλιτέχνες από τα έργα τους και καλλιεργούν τις δικές τους δεξιότητες, μέσω δημιουργικού παιχνιδιού.

Θεατρικό Παιχνίδι

Η Θεατρική Αγωγή δεν μπορεί παρά να αρχίζει ήδη από τα πρώτα στάδια της προσχολικής ηλικίας, όταν η παιδεία στο σύνολό της παρέχεται υπό μορφή παιχνιδιού και εξοικείωσης των παιδιών που βρίσκονται στην πιο τρυφερή ηλικία της ζωής τους.

Pilates

H γνωστή σε όλους μας μέθοδος Pilates έχει κερδίσει εκατομμύρια οπαδούς σε όλη τη γη τα τελευταία χρόνια και είναι το κλειδί για έναν υγιεινό τρόπο ζωής!
Zumba

Μέσα από τα τμήματα Zumba Fitness και Zumba Kids, μεγάλοι και παιδιά συνδυάζουν τη γυμναστική με τη διασκέδαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων…

Facebook